Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Depello – color splash photos

Hledáte nějaký nástroj, s jehož pomocí byste mohli skvěle vylepšit vaše fotografie? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Depello – color splash photos. Tento program vám umožní snímky jednoduše ozvláštnit, kdy je přehodíte do černobílé podoby, přičemž některé části zůstanou barevné.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Duet Display

Dnes do akce také zamířila nesmírně zajímavá aplikaci Duet Display, která může přijít řadě uživatelů vhod. Tento nástroj se totiž dokáže spojit s vaším Macem či počítačem, přičemž váš iPad/iPhone promění do podoby externího displeje. Vše funguje v rámci domácí sítě bez sebemenších problémů.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Tower of Fortune 2

Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, tak možná by vás mohla potěšit dnešní sleva na Tower of Fortune 2. V tomto titulu se zhostíte role hrdiny, který před lety přišel o svou milovanou dceru. Za vidinou ji získat zpět se vydáte na nepopsatelné dobrodružství do tajemné věže, která vám dokáže splnit jakékoliv přání. Cesta to ale samozřejmě nebude jednoduchá a vy se budete muset potýkat s nejrůznějšími nástrahami a překážkami.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Fontastic – Install Fonts

Jak již samotný název napovídá, aplikace Fontastic – Install Fonts vám umožní si do vašeho iPhonu či iPadu stáhnout další písma, která následně můžete používat při práci. Jednoduše si stačí vybrat dané písmo, nainstalovat jej a rovnou použít. Vlastní písma podporují aplikace jako Mail, Pages, Numbers, Keynote, Photoshop a stovky dalších.

  • Původní cena: 229 Kč (49 Kč)

Little Inferno HD

Po delší obě do akce znovu dorazila nesmírně populární hra Little Inferno HD, která přináší vcelku zajímavý příběh. Jedná se o neobyčejný titul, který hrajete celou dobu s pohledem na vnitřek krbu. V tom následně spalujete nejrůznější věci, které se vám dostanou pod ruku a získáváte tak mince. Za ty si pak kupujete další předměty na spálení. Venku se totiž extrémně ochladilo, přičemž postupným spalováním se vám bude odhalovat kompletní příběh.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.