Zavřít reklamu

Today In History, Pomodoro Focus Timer a Game Score Counter. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Today In History

Jak již samotný název napovídá, aplikace Today In History se zabývá historií. Přijde vám, že je další a další den zcela obyčejný a v ničem nevyniká? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak se mýlíte. Aplikace vám proto každý den poskytne řadu informací o tom samém dni z historie, kdy se soustředí na významné události, narození, úmrtí, svátky a další.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Pomodoro Focus Timer

Hledáte nějakou aplikaci, která by vám dokázala pomoci posunout vaši produktivitu kupředu? V takovém případě by vám mohl přijít vhod program Pomodoro Focus Timer, který využívá takzvanou techniku Pomodoro. Tato technika pro organizování času rozdělí vaši práci do menších intervalů (zpravidla po 25 minutách), jež proloží krátkými pauzami. Díky tomu se tak budete daleko lépe soustředit a nebudete mrhat časem.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Game Score Counter

Aplikace Game Score Counter se hodí především těm, kteří si čas od času zahrají nějaké to sportovní utkání a potřebují nástroj pro počítání skóre. Jedná se o nesmírně jednoduchý program, který akorát připočítává body jednotlivému týmu. Díky tomu se vám tak už nestane, že byste se ve skóre ztratili, případně jej omylem popletli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.