Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sun & Moon 3D Planetarium Pro

Pokud se zajímáte o astronomii, případně byste s tímto rádi začali, tak byste se měli určitě přinejmenším podívat na aplikaci Sun & Moon 3D Planetarium Pro. Program dokonce dokáže využít i rozšířenou realitu (AR), kdy se přímo prostřednictvím fotoaparátu na vašem zařízení můžete podívat na oblohu a co vlastně skrývá.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Cosmic Frontline AR

Další aplikace, která využívá rozšířenou realitu (AR), nese název Cosmic Frontline AR. Jedná se o nesmírně zajímavou a zábavnou hru, která vás doslova vtáhne do prostředí kosmických válek. Vy proto budete cestovat celým vesmírem, který si postupně budete podmaňovat. Dokážete ale poměřit síly s nepřátelskými silami?

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Digital Dog

V zajímavé hře Digital Dog si osvojíte své vlastní štěňátko, o které se následně pochopitelně musíte starat. Vaším úkolem tedy bude si pejska nejprve pojmenovat a následně se o něj dobře postarat. Zároveň mu můžete dávat nejrůznější dárky. Ty ale získáte tím, že sami budete chodit, což vás motivuje k pohybu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Aplikace AirDisk Pro vám umožní propojit iPhone či iPad spolu s vaším Macem či počítačem, což může přijít vhod v hned několika různých situacích. Díky tomu si například na telefonu můžete procházet soubory, které máte uložené na počítači a případně s nimi rovnou pracovat. Funguje to pak samozřejmě i obráceně.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

8-bit Console Tank

Fanouškům retro her by rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na titul 8-bit Console Tank. Jak už samotný název napovídá, v této hře na vás čeká takzvaná 8-bitová grafika a souboj tanků, kdy se budete muset vypořádat s notnou dávkou nepřátel na nejrůznějších mapách.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Vintage Logo & Poster Maker

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace Vintage Logo & Poster Maker můžete vytvářet nejrůznější loga, infografiky, plakáty, pozvánky a další. K tomu se samozřejmě nabízí hned několik různých šablon pro usnadnění práce. Váš výsledek se pak nese v duchu starší retro grafiky a v okamžiku jej můžete exportovat a sdílet.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Super Lumberjack

Dnešní článek si zakončíme zajímavou oddechovou hrou s názvem Super Lumberjack. V tomto titulu se zhostíte role dřevorubce a váš úkol bude tedy jasný. Budete muset kácet stromy, za což postupně získáváte body. Nebude to ale tak úplně jednoduché. Nesmíte totiž s vaší sekerou trefit králíčka. V takovém případě pro vás hra končí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.