Zavřít reklamu

Digital Dog, Unity: The Best Unit Converter a Intrval: watch face counters. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Digital Dog

O dnešní slevě na hru Digital Dog jsme vás už informovali ve článku o zlevněných aplikacích pro iOS. V tomto titulu totiž budete mít na starost svého vlastního pejska, kterého si nejprve pojmenujete a následně se o něj budete muset starat. Budete jej tedy krmit a kupovat mu nejrůznější dárky. Ty ale zakoupíte za body, které získáte za pohyb, konkrétně tedy za chůzi.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Unity: The Best Unit Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Unity: The Best Unit Converter funguje jako nástroj pro převádění různých hodnot napříč jednotkami. Program si konkrétně poradí s osmnácti kategoriemi, mezi které se řadí například úhly, měna, vzdálenost, energie, síla, tlak, rychlost, teplota, čas a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Intrval: watch face counters

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste se sami sebe ptali, kolik dní vám zbývá například do výletu, nebo jak dlouho je tomu od nějaké události? Tak přesně v tomto vám dokáže pomoci aplikace Intrval: watch face counter. V rámci tohoto programu si zapíšete zmiňované události a aplikace následně bude odpočítávat či počítat čas. Následně už jen stačí na ciferník přidat příslušnou komplikaci, díky čemuž budete mít dokonalý přehled.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.