Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

FoodyLife : The Food Diary App

Minulý týden jsme vás informovali o slevě na aplikaci FoodyLife : The Food Diary App, jejíž cena klesla ze 129 korun na 79 korun. Dnes se každopádně vývojáři rozhodli pro ještě větší zlevnění a program si tak pořídíte za pouhých 25 korun. Tento nástroj pak slouží pro vylepšení vašich stravovacích návyků. Rozdílem oproti konkurenčním řešením však je, že tento program nezaznamenává kalorie ani podobné hodnoty, ale jednoduše slouží jako váš deníček, do kterého si zapisujete jednotlivé pokrmy.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Flowing – Meditation in Nature

Stažením aplikace Flowing – Meditation in Nature si přijdete na parádní nástroj, s jehož pomocí můžete jednoduše relaxovat, případně si usnadnit usínání. Tento program je totiž vybaven obsáhlou kolekcí zvuků přírody, které vás právě dokážou uklidnit a postarat se o lepší spánek.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Classic Art Stickers

Jestliže pro komunikaci s přáteli, kolegy či rodinnými příslušníky používáte především nativní řešení iMessage, tak byste mohli ocenit aplikaci Classic Art Stickers, která je dnes k dostání zcela zdarma. Program vám zpřístupní řadu samolepek odkazujících na klasické umění, díky kterým můžete skvěle ozvláštnit vaše konverzace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Textkraft Professional

Hledáte nějakou praktickou aplikaci pro váš iPhone či iPad, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na Textkraft Professional. S pomocí tohoto programu si můžete zapisovat nejrůznější poznámky, vytvářet dokumenty, exportovat je do PDF či e-book a následně sdílet.

  • Původní cena: 379 Kč (199 Kč)

Star Traders: Frontiers

Dnešní sleva na titul Star Traders: Frontiers potěší především milovníky zábavných RPG strategií. V této hře se zhostíte role kapitána vesmírně lodi a vydáte se na průzkum neznámého vesmíru. Přitom budete velet celé posádce, rozdávat příkazy a potýkat se s náročnými úkoly i mimozemskými silami.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

English Grammar Practice 2018

Pokud byste si chtěli procvičit anglickou gramatiku, mohla by vám v tom pomoct aplikace English Grammar Practice 2018. Tento program má pro vás nachystanou řadu nejrůznějších cvičení podle úrovně vaší angličtiny, nabízí hned několik testů a dokáže vás tak skvěle posunout vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AR-kid: Space

Aplikace AR-kid: Space je určena pouze pro iPhone a potěší především děti. Tento program konkrétně využívá rozšířenou realitu (AR), s jejíž pomocí vás dokáže vzít na výlet do vesmíru. Prostřednictvím AR se pak můžete připojit k astronautům a objevovat taje a záhady kosmu, prozkoumat měsíc a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.