Zavřít reklamu

Toucan Authenticator, Money Pro: Personal Finance AR a Watch Notes by FlickType. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Toucan Authenticator

V dnešní době je nesmírně důležité si hlídat naše bezpečí a soukromí na internetu. Přesně proto byste neměli zapomínat na takzvané dvoufaktorové ověření. K tomu slouží i aplikace Toucan Authenticator, která funguje jakožto autentikátor navržený přímo pro systém iOS. Jedná se o velice oblíbený nástroj, který je kompatibilní i s Apple Watch, nabízí praktický widget, je zabezpečen pomocí Touch/Face ID a nabízí řadu dalších parádních výhod.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Money Pro: Personal Finance AR

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu, když si na pomoc vezmete nějakou aplikaci. Velice oblíbeným nástrojem je Money Pro: Personal Finance AR. Tento program monitoruje vaše výdaje a příjmy, díky čemuž následně v grafech vykresluje, za co nejvíce utrácíte. Vy tak vše vidíte přehledně a můžete tak přijít na to, kde byste mohli ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Watch Notes by FlickType

Řekli jste si už někdy, že vám na jablečných hodinkách Apple Watch bohužel chybí nativní poznámky? Ty vám dokáže nahradit aplikace Watch Notes by FlickType, která navíc přináší ještě jeden parádní benefit. Své poznámky si totiž nebudete muset zapisovat pouze prostřednictvím diktování. Program vám totiž nabídne i klávesnici přímo na hodinkách.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.