Zavřít reklamu

Zatímco ještě nedávno byl u Applu mini LED displej exkluzivitou jen pro externí Pro Display XDR, nyní jej již naleznete i ve 12,9” iPadu Pro a již brzy dle všeho i ve 14” a 16” MacBoocích Pro. Jeho expanze má navíc pokračovat poměrně rychle i do dalších produktů, mezi které patří i nová generace MacBooků Air. Tvrdí to alespoň analytik Ming-Chi Kuo. 

Že má Apple podle zdrojů Kua v příštím roce v plánu světu ukázat novou generaci MacBook Air s pozměněným designem a čipem M2 není již pěkných pár měsíců žádným tajemstvím. O nasazení mini LED displeje se však doposud v souvislosti s tímto strojem takřka nehovořilo – respektive počítalo se s ním daleko později než v příštím roce. Zdroje Kua však tvrdí, že své plány Apple nakonec přehodnotil a zřejmě i díky schopnostem jeho dodavatelského řetězce je bude schopen uskutečnit o poznání dříve. Díky tomu se tak MacBooky Air stanou ještě zajímavějšími zařízení i pro náročnější uživatele, jelikož díky zobrazovacím schopnostem budou využitelnější pro širší spektrum uživatelů. 

Kdy přesně se novinka světu představí nelze v tuto chvíli tak úplně říci. V minulosti totiž Apple ukazoval upgradované MacBooky Air jak na jaře, tak i na podzim. Je však možné, že ani Apple nemá v tomto směru tak úplně jasno a bude se rozhodovat až podle nadcházejících měsíců a vývoje pandemie koronaviru ve světě. 

Dnes nejčtenější

.