Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Geofency – Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času zhruba trávíte například doma, v kanceláři, anebo třeba v posilovně? Odpověď na tuto otázku vám dokáže jednoduše poskytnout aplikace Geofency – Time Tracking, která k tomu používá data z GPS. Následně tak vede přehledné statistiky o tom, kolik času jste na dané pozici strávili.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

ProShot

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o vcelku kvalitní fotografie. Pokud ale hledáte něco víc, tak byste se měli přinejmenším podívat na program ProShot. Tento nástroj vám totiž umožní si při focení upravit řadu atributů a nemá ani problém se zaznamenáváním do formátu RAW.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

R.B.I. Baseball 21

Milovníkům baseballu by dnes určitě neměla uniknout sleva na nesmírně populární hru R.B.I. Baseball 21. V tomto titulu se totiž vydáte rovnou na hřiště s vaším oblíbeným týmem a váš úkol tedy bude poměrně jasný – vítězit, volit správnou taktiku a získávat trofeje.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

MyListBuddy

Stažením aplikace MyListBuddy si přijdete na parádní nástroj, který slouží pro zapisování nejrůznějších seznamů. Konkrétně program můžete využít pro zápis vašich úkolů, nákupní seznam a podobně. Jeho hlavní dominantou je minimalistický a přehledný design, se kterým se skvěle pracuje, a nikdy se proto v aplikaci neztratíte.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Jestliže máte rádi strategie, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul The Last Roman Village. V této hře se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

911 Operator

Práce operátora síťové linky není vůbec jednoduchá. To si ostatně můžete sami vyzkoušet v zajímavé hře 911 Operator. V tomto titulu budete muset řešit příchozí hovory lidí, kterým musíte radit, jak se v případě nouze zachovat. Zároveň budete na daná místa posílat jednotky záchranného systému.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.