Zavřít reklamu

Geofency – Time Tracking, Flash Note Cards a 5 Minute Journal: Self-Care. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Geofency – Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času trávíte například v práci, doma, či na jiných místech? S tímto vám dokáže parádně pomoci aplikace Geofency | Time Tracking, která dokáže měřit čas, jaký strávíte na dané poloze. K tomu samozřejmě používá GPS a následně vám přehledně zobrazí, kde jste jak dlouho byli.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Flash Note Cards

Slyšeli jste už někdy o konceptu zvaném jako flashcards? Jedná se o poměrně povedenou metodu pro efektivní zápis poznámek, kdy si napíšete titulek a pod něj v bodech již jednotlivé poznámky. Tyto kartičky si můžete vytvářet i v rámci aplikace Flash Note Cards, přičemž jednotlivé z nich od sebe snadno rozlišíte například pomocí barvy, ikonky a popisu. Přistupovat k nim následně můžete i prostřednictvím Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

5 Minute Journal: Self-Care

Do akce nyní také zamířila zajímavá aplikace 5 Minute Journal: Self-Care, jejíž cílem je udělat váš život šťastnějším. V rámci tohoto programu si totiž budete zapisovat, za co jste každý den vděční, což vám obecně pomůže vás posunout vpřed. Zároveň se tak dá předejít depresím.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.