Zavřít reklamu

Pack The Bag Pro, Hack RUN a ShotDoctor. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Pack The Bag Pro

Možná jste se už někdy ocitli v situaci, kdy jste jeli na výlet či dovolenou a bohužel jste si něco zapomněli zabalit. V takových případech může přijít vhod aplikace Pack The Bag Pro. Tento nástroj vám pomůže poskládat kompletní seznam věcí a následně zajistit, že si skutečně nic nezapomenete.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Hack RUN

Napadlo vás někdy, že byste se zhostili role profesionálního hackera a šli byste po krku nějaké společnosti? Tohle si můžete vyzkoušet ve hře Hack RUN, ve které se budete muset dostat do samotného centra tajuplné organizace a odhalit jejich tajemství.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ShotDoctor

Jestliže se řadíte mezi milovníky basketballu, tak by se vám mohla hodit aplikace ShotDoctor. Tento nástroj totiž bude fungovat jakožto váš osobní trenér a pomůže vám tak zlepšit vaše dovednosti. V rámci programu si můžete nastavit rovnou celý trénink a následně se pustit do zlepšování.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.