Zavřít reklamu

Jste majiteli HomePodu či HomePodu mini a od updatu na OS 14.6 se u něj setkáváte s problémy, které zhoršují jeho využitelnost nebo jej dokonce zcela vyřadily z provozu? Pak pro vás máme svým způsobem dobrou zprávu. Problém se totiž netýká jen vás. Na diskuzních fórech po celém světě se totiž začíná objevovat čím dál více příspěvku nešťastných jablíčkářů, kteří poukazují právě na problémy po poslední veřejné aktualizaci. 

Problémy se po posledním updatu projevují celou řadou způsobů. Setkat se můžete jak s poměrně malými potížemi ve formě padání aplikací pro přehrávání hudby či s nereagující Siri, ale třeba také s náhlým vypnutím HomePodu a jeho nemožností jej znovu “nastartovat”, kvůli čemuž je nutná návštěva servisu a mnohdy i výměna. Poměrně zvláštní je pak to, že se potíže po updatu projevují poměrně ve velkém a to i přesto, že software Apple testoval a chyby tak měl ještě před vydáním vymýtit. 

Ačkoliv Apple o celé záležitosti již zcela určitě ví, jelikož jsou jeho servisní místa zaplaveny nešťastníky s nefunkčními HomePody, zatím jsme se od něj nedočkali žádného oficiálního stanoviska, jak se při potížích chovat a potažmo jak je bude řešit. Dá se nicméně předpokládat, že prvním pokusem o vyřešení problémů bude vydání softwarového updatu, který snad vše alespoň částečně vrátí do normálních kolejí. 

Dnes nejčtenější

.