Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Notebooks – Write and Organize

Jak již samotný název napovídá, aplikace Noteboks – Write and Organize vám dokáže posloužit jakožto perfektní parťák pro zapisování nejrůznějších poznámek a dokumentů. Program vám umožní text dokonce i formátovat pro lepší přehlednost, jednotlivé zápisky organizovat a mít tak obecně nad vším kontrolu.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Rain Drop Catcher

Stažením aplikace Rain Drop Catcher si přijdete na oddechovou a jednoduchou hru, se kterou dokážete zabít čas a parádně se zabavíte. V tomto případě totiž budete ovládat květináč s květinou, do kterého budete muset sbírat kapající vodu. Ta na vás bude padat z mráčku.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

FoodyLife : The Food Diary App

Cílem aplikace FoodyLife : The Food Diary App je, abyste zapracovali na vašich stravovacích návycích a obecně je zlepšili. Rozdílem oproti konkurenčním programům ale je, že tento nástroj vám nezobrazuje žádné kalorie ani jiná čísla. Pouze slouží pro složení jídelníčků a sledování vašeho postupu, kdy stále více a více jíte zdravá jídla.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

C-Time

Napadlo vás někdy, kolik času trávíte například doma, v kanceláři, anebo třeba v posilovně? Odpověď na tuto otázku vám dokáže poskytnout aplikace C-Time, která monitoruje, kolik času trávíte na daných lokacích. Následně vám přehledně zobrazí samotné statistiky.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Phone Drive: File Storage Sync

Aplikace Phone Drive: File Storage Sync vám umožní propojit iPhone či iPad s vaším Macem i počítačem. Ty se dokážou propojit prostřednictvím domácí Wi-Fi sítě, díky čemuž si následně můžete na jednom zařízení procházet, co je uložené na druhém. Případně soubory můžete přesouvat, v případě multimédií či dokumentů s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Picture Collage

Hledáte nějaký nástroj, který by vám umožnil vytvářet nejrůznější koláže? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by se vám mohla zalíbit aplikace Picture Collage. S pomocí tohoto programu můžete vaše fotografie různě dávat dohromady a tvořit tak zmiňované koláže. Jak to následně celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Football Manager 2021 Mobile

Dnešní článek si zakončíme nesmírně oblíbenou strategií Football Manager 2021 Mobile, ve které se zhostíte role manažera vašeho oblíbeného fotbalového klubu, který budete muset dovést k úspěchům. Budete tedy kompletně zařizovat soupisky, taktiky a vaším cílem tedy bude úspěch.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.