Zavřít reklamu

Invaders mini, Notebooks – Write and Organize a TV Remote – Universal Remote. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Invaders mini

Jablečné hodinky se dají použít hned několika způsoby, přičemž primárně je používáme pro zobrazení notifikací, vyřízení zpráv a podobně. Stažením aplikace Invaders mini ale získáte parádní hru, kdy na vašich Apple Watch budete s vesmírnou lodí brouzdat vesmírem a čelit hordám mimozemským nepřátel. Vše je doplněno ikonickou retro grafikou.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Notebooks – Write and Organize

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou, kvalitně zpracovanou, a především tedy uživateli oblíbenou aplikaci pro tvorbu nejrůznějších poznámek a jejich organizaci, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na Notebooks – Write and Organize. Tento nástroj s sebou přináší rozsáhlé možnosti, a to včetně exportu do PDF a řady dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

TV Remote – Universal Remote

Napadlo vás někdy, že by mohlo být fajn, kdybyste televizi ovládali za pomocí vašich Apple Watch? V takovém případě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci TV Remote – Universal Remote, která jablečné hodinky dokáže proměnit ve všestranný dálkový ovladač. Seznam podporovaných televizorů naleznete přímo v popisu v App Storu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.