Zavřít reklamu

To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Jay – Tweet from your wrist

Aplikace Jay – Tweet from your Watch vám přinese sociální síť Twitter i na vaše jablečné hodinky. Konkrétně vám umožní si procházet vaši timeline, na síti vyhledávat příspěvky, sledovat ostatní uživatele a samozřejmě i tweetovat. Pokud byste ale narazili na něco, co byste si rádi prohlédli na větší obrazovce, postačí vám příspěvek uložit do seznamu k přečtení.

Původní cena: 99 korun (79 korun)

thankful

V životě je velice důležité, abychom si dokázali zachovat pozitivní energii. S tím by vám dokázala pomoci aplikace thankful, která funguje jako sociální síť, na které lidé sdílejí zážitky, za které jsou vděční. Jak aplikace na Apple Watch vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

Původní cena: 49 korun (Zdarma)

Aviary

Dalším twitterovým klientem pro Apple Watch, který dnes můžete získat o něco výhodněji, je Aviary. Tento program funguje prakticky stejně jako výše zmiňovaný Jay – Tweet from your Watch. Odlišuje se každopádně v použitém designu, a dokonce automaticky blokuje sponzorované tweety na timeline.

Původní cena: 199 korun (129 korun)

Dnes nejčtenější

.