Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PDF Max Pro

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, s jehož pomocí byste mohli pracovat s vašimi dokumenty ve formátu PDF, tak by se vám mohla hodit aplikace PDF Max Pro. S pomocí tohoto nástroje si můžete zmiňované dokumenty nejen prohlížet, ale také anotovat a různě upravovat.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Remote KeyPad & NumPad

Napadlo vás někdy, že byste váš iPhone či iPad proměnili do podoby bezdrátové klávesnice pro váš Mac i počítač? S tímto vám dokáže pomoct aplikace Remote KeyPad & NumPad, která zařízení propojí prostřednictvím domácí sítě. Následně vám umožní si klávesnici v rámci tohoto programu přizpůsobit vlastním potřebám a máte hotovo.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Controlax Pro:Computer Control

I aplikace Controlax Pro:Computer Control vám umožní ovládat váš Mac či počítač prostřednictvím iPhonu a iPadu, akorát v podstatně větším rozsahu. S pomocí tohoto programu totiž můžete dokonce ovládat i Touch Bar, Trackpad, spouštět aplikace a podobně. Jak to vypadá v praxi naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Fluffymoji 2

Pokud pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky, případně s kolegy v práci používáte především nativní řešení iMessage, mohla by vám přijít vhod aplikace Fluffymoji 2. Tento nástroj vám totiž zpřístupní 400 nových samolepek, se kterými můžete okořenit vaše konverzace.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Pic Cleaner – Duplicate Fixer

Někdy se vám může stát, že se vám úložiště na vašem iPhonu/iPadu zaplní fotografiemi, přičemž řadu z nich máte uložených hned několikrát. V takovém případě se jedná o takzvané duplikáty, které pouze zbytečně zabírají místo. Aplikace Pic Cleaner – Duplicate Fixer dokáže proskenovat vaše úložiště a případně tyto duplicitní soubory odstranit.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Photo Extractor – All In One

S pomocí aplikace Photo Extractor – All In One můžete rychle a jednoduše extrahovat nerozmazané snímky z vašich Live Photos, videí, GIFů a sekvencí. Ty samozřejmě z těchto souborů můžete dostat lusknutím prstu a v neomezeném počtu. Jednoduše vám stačí najít konkrétní snímky, označit je a vaši volbu potvrdit.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Raiders of the North Sea

Fanoušky strategií by pak mohla potěšit dnešní sleva na zajímavou hru Raiders of the North Sea. Jedná se o adaptaci úspěšné deskové hry, kdy se vydáte na vikingské dobrodružství. Vaším úkolem bude sestavit posádku pro vaši loď, se kterou následně budete plenit za cílem získání zlata a slávy.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Dnes nejčtenější

.