Zavřít reklamu

Patříte-li mezi uživatele Instagramu, následující řádky by vás mohly poměrně dost potěšit. Společnost se totiž chystá svou aplikaci poměrně zásadním způsobem vylepšit a učinit jí díky tomu využitelnější. Řeč je konkrétně o změně pohledu na sdílení odkazů na webové stránky, které již dle všeho nebude v příbězích exkluzivitou účtů s ověřením či více než 10 000 followery, ale užít si jej budou moci všichni – byť trochu jinak. 

Zatímco v současnosti je možné odkazy jednoduše sdílet jen přes takzvané “swajpy” a to navíc jen u účtu splňujících výše zmíněné podmínky, v budoucnu půjdou odkazy alespoň podle čerstvých bet aplikace sdílet i přes nový typ speciálních samolepek, do kterých půjdou právě odkazy vložit. Uživatelé si je pak budou moci jednoduše rozkliknout a tím budou přesměrováni na webovou stránku. Jedná se tedy ve své podstatě o ještě jednodušší úkon než nynější “swajpování”.  

instagram-link-stickers

Kdy budou odkazovací samolepky veřejnosti uvolněny je v tuto chvíli bohužel zcela nejasné, jelikož se začaly teprve nedávno testovat. Facebook a potažmo i Instagram je však bohužel proslulý tím, že si dává na testech záležet a s uvolňováním novinek zpravidla příliš nespěchá. Dá se proto očekávat, že nás od uvolnění novinek dělí několik dlouhých měsíců.

Dnes nejčtenější

.