Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Recolla

Do akce se znovu dostala oblíbená aplikace Recolla, která slouží pro úpravu vašich fotografií. Její vývojáři totiž analyzovali fotografie z 19. století a vytvořili sérií filtrů, s jejíchž pomocí můžete vaše snímky proměnit do stejné podoby. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

thankful

Stažením aplikace thankful získáte zajímavý nástroj, který dokonce funguje jakožto sociální síť. Tento program vás dokáže parádně motivovat, jelikož ostatní uživatelé na této síti sdílí, za co jsou vlastně vděční a za co děkují. Takovéto příspěvky vám mnohdy dokážou pomoc a posunout vás vpřed.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Business Inc 3D Simulator

V zábavné strategii Business Inc 3D Simulator se rozhodnete spolu s vaší herní postavou změnit váš život. Prodáte proto váš byt a raději zainvestujete do mobilního trhu. Konkrétně si rozběhnete vaši vlastní firmu, kdy budete muset zaměstnat zaměstnance a vytvářet populární mobilní, které vám vydělají na živobytí. Nebude to ale vůbec jednoduché. Stačí chvilinka nepozornosti a špatných rozhodnutí a skončíte úplně bez všeho.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Aviary

Jestliže se považujete za milovníka sociální sítě Twitter a trávíte na ni většinu času, tak by vás možná mohla zaujmout aplikace Aviary. Jedná se o praktické klienta pro tuto sociální síť, který vám umožní sí síť prohlížet bez sponzorovaných tweetů, zvládá blokovat klíčová slova a nabízí řadu dalších možností.

  • Původní cena: 199 Kč (129 Kč)

Job Planner Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Job Planner Pro slouží rozplánování vaší práce. Program vám konkrétně poslouží jakožto takové centrum pro veškerou vaši práci, kdy vám zároveň bude připomínat například jednotlivé schůzky či zaslání faktury.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

It’s About Time!

Jednoduchá aplikace It’s About Time! slouží k jedinému účelu. Tento nástroj totiž dokáže proměnit váš iPhone, iPad, ale také Apple TV do podoby jednoduchých hodin a následně tak pouze zobrazit aktuální čas. Vy si přitom můžete navolit, v jakých barvách bude program fungovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Rainbow Countdown

Pokud hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní nástroj pro odpočet aneb časovač, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Rainbow Countdown. Výhodou je, že s pomocí tohoto programu si můžete vytvořit hned několik odpočtů najednou a sledovat tak hned několik jevů zároveň.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.