Zavřít reklamu

Juice Watch, Camera+ 2 a MetCount. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Camera+ 2

Aplikace Camera+ 2 je primárně určena pro iPhony a iPady a konkrétně slouží pro úpravu vašich fotografií. K tomu nabízí hned několik funkcí a nástrojů, přičemž nemá problém ani s úpravou snímků ve formátu RAW. Výhodou pak je, že takovéto fotky dokáže i přímo fotit, přičemž Apple Watch vám mohou posloužit jakožto vzdálená spoušť.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

MetCount

Jestliže se věnujete cvičení a posilování, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní slevu na oblíbenou aplikaci MetCount. Tento nástroj se po delší době znovu objevil v akci a nabízí hned několik režimů, kdy doslova bude řídit vaše tréninky a pomůže vám tak dosáhnout podstatně lepších výsledků. Samozřejmě vám následně zobrazí i statistiky, které automaticky synchronizuje s nativním Zdravím a Kondicí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.