Zavřít reklamu

SwiftCard: Flashcard Maker, SwiftCall: Auto Dialer & CRM a Shift Keyboard – Swipe & Type. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

SwiftCard: Flashcard Maker

Máte problémy s učením a potřebovali byste nějakou pomoc? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, měli byste se přinejmenším podívat na aplikaci SwiftCard: Flashcard Maker. Tento nástroj vám totiž umožní vytvářet takzvané flashcards neboli kartičky, na kterých najdete menší množství textu, díky čemuž se budete snáze učit a lépe si danou látku pamatovat. Jedná se i o vhodné řešení pro zkoušení vlastních znalostí.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

SwiftCall: Auto Dialer & CRM

Jak již samotný název napovídá, aplikace SwiftCall: Auto Dialer & CRM slouží pro daleko rychlejší vytáčení vašich kontaktů. Tato aplikace cílí především na zaneprázdněné lidi v byznys sféře, kteří mají různé seznamy s kontakty. Obrovskou výhodou je, že si SwiftCall: Auto Dialer & CRM poradí s importem kontaktů ve formátu CSV a vaše hovory můžete inicializovat přímo z vašich Apple Watch. Aplikace nabízí řadu dalších funkcí a hlavně vám připomíná, co s kterým kontaktem potřebujete vyřešit.

  • Původní cena: 1 290 Kč (779 Kč)

Shift Keyboard – Swipe & Type

V případě jablečných hodinek si bohužel musíme vystačit s diktováním, které naštěstí funguje relativně uspokojivě. Sami ale musíme uznat, že v některých případech bychom spíše uvítali klasickou klávesnici. Tu vám dokáže poskytnout aplikace Shift Keyboard – Swipe & Type, díky které dokážete psát zprávy klasickým dotykem.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.