Zavřít reklamu

Game Score Counter, Notes4Me a Cosmicast. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Game Score Counter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Game Score Counter vám poslouží zejména při počítání aktuální skóre při různých hrách. Pokud s vašimi přáteli čas od času sportujete a případně hrajete různá utkání, tak by vám tento nástroj rozhodně neměl chybět. Aplikace je navíc dostupná i pro jablečné počítače.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Notes4Me

Zakoupením aplikace Notes4Me si přijdete na zajímavý nástroj, který slouží k zapisování myšlenek. Určitě jste se již nejednou ocitli v situaci, kdy vás něco napadlo, ale jelikož jste si to hned nezapsali, tak jste na to bohužel rychle zapomněli. Tento problém s Notes4Me naštěstí odpadá. Jednotlivé zápisy pak vidíte přímo v Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Cosmicast

Jestliže se řadíte mezi fanoušky těch nejrůznějších podcastů, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Cosmicast. Tento program bychom mohli označit za vcelku praktický a jednoduchý přehrávač zmiňovaných podcastů, který navíc věrně opisuje design nativních jablečných aplikací.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.