Zavřít reklamu

Only Highlights Camera, Breathing Zone a Periodic Table Chemistry 4. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Only Highlights Camera

Určitě jste se již někdy ocitli v situaci, kdy jste něco nahrávali, ale jakmile jste vypnuli natáčení, tak se teprve stalo něco zajímavého. Tomuto problému můžete předejít aplikací Only Highlights Camera, která od zapnutí natáčí neustále. Jakmile se ale něco stane, můžete zvolit, kolik sekund záznamu se má vlastně uložit. Díky tomu šetříte místem a zajistíte, že o žádná okamžik nepřijdete. Program lze ovládat i přes Apple Watch.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Breathing Zone

Správné dýchání dokáže lidskému tělu nesmírně pomoct a v případě nutnosti i odbourat stres, úzkost a obecně tak člověka uklidnit. To přesně využívá i aplikace Breathing Zone, která vám nabídne dechová cvičení pro tyto nepříjemné situace a pomůže vám je překonat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Periodic Table Chemistry 4

V akci se stále nachází oblíbená aplikace Periodic Table Chemistry, která potěší především studenty a milovníky chemie. Tento nástroj totiž reprezentuje interaktivní periodickou soustavu prvků, kde si můžete tabulku nejen prohlédnout, ale zároveň si projít jednotlivé prvky, dozvědět se o nich nové informace a podobně.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.