Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

V for Wikipedia

Internetovou encyklopedii V for Wikipedia pravděpodobně nemusíme vůbec nikomu představovat. Tento portál je téměř nekonečnou studnicí informací, která už nejednou zachránila tisícovky studentů po celém světě. Aplikace V for Wikipedia funguje jakožto klient pro tuto síť a umožní vám v přívětivější formě procházet Wikipedii.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Crazy Run

Jestliže hledáte nějakou oddechovou hru, která by dokázala zkrátit dlouhou chvíli, možná by vás mohl zaujmout titul Crazy Run. V této jednoduché hře se totiž zhostíte role panáčka, se kterým poběžíte městem. Vaším úkolem přitom bude překonávat nejrůznější překážky a přijít si tak na co možná nejlepší skóre. Crazy Run je takzvaně nikdy nekončící hra s 2D světem.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Evoland 2

Milovníky arkádových RPG pak s jistotou potěší dnešní sleva na hru Evoland 2. V tomto titulu na vás totiž čeká více než 20 hodin zábavy, kdy konkrétně budete čelit nejrůznějším nepřátelům, potýkat se s hádankami a řadou dalších úkolů. Doslova budete skákat ze žánru do žánru – chvíli ve světě 2D RPG, následně v 3D střílečce, pak do karetní hry a podobně. Jak hra vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Safety Photo+Video Pro

Pokud na svém telefonu či tabletu máte nějaké fotografie a videa, která byste rádi dodatečně zabezpečili, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní akci na oblíbenou aplikaci Safety Photo+Video Pro. Tento program funguje prakticky jakožto sejf, který dokáže zmiňované soubory uzamknout. Bez zadání hesla či biometrické autentizace Face/Touch ID se k nim pak nedostanete.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

7Days : Backer

Do akce dnes také zamířila zajímavá hra 7Days : Backer, která vám přinese interaktivní příběh se zajímavým vývojem. V tomto titulu totiž budete fungovat pouze v rámci mobilního telefonu, kde povedete konverzace. Myslete ale na to, že veškeré vaše akci ovlivňují následující chod hry a případný závěr.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Plant Light Meter

Věděli jste o tom, že nadměrné zalévání květin je nejčastější chybou, kvůli které dochází k jejich odumírání? Hned na druhém místě se pak nachází nedostatek světla. S druhým problémem vám dokáže pomoct aplikace Plant Light Meter, která za pomocí fotoaparátu dokáže změřit, v jakých světelných podmínkách se květina nachází a jak ji případně přilepšit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Hidden Through Time

Dnešní článek si završíme zajímavou aplikací Hidden Through Time. V této hře se před vámi objeví určitá scéna, ve které budete muset najít hned několik předem určených objektů. Problém ale spočívá v tom, že jsou sofistikovaně ukryty a nejednou se ocitnete v situaci, kdy si nebudete vědět rady.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.