Zavřít reklamu

V for Wikipedia, WEATHER NOW – daily forecast a SP Voice Recorder. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

V for Wikipedia

Jestliže si pro nové informace chodíte nejčastěji na Wikipedii, nebo tuto internetovou encyklopedii zkrátka rádi navštěvujete, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci V for Wikipedia. Jedná se totiž o parádního klienta pro procházení zmiňované encyklopedie, který funguje také na Apple Watch.

  • Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

WEATHER NOW – daily forecast

Jak již samotný název napovídá, aplikace WEATHER NOW – daily forecast slouží k zobrazení aktuálního počasí a perfektní předpovědi. S tímto nástrojem vám stačí se podívat na vaše hodinky a v okamžiku máte perfektní přehled nad nadcházejícím počasím.

  • Původní cena: 499 Kč (25 Kč)

SP Voice Recorder

S pomocí populární aplikace SP Voice Recorder můžete jednoduše nahradit nativní program Diktafon. I tento program totiž slouží pro nahrávání zvukových stop z vašeho okolí a pyšní se velice snadných a uživatelsky přívětivým prostředím. Aplikace dokonce nabízí automatický režim, kdy začne nahrávat v momentě, kdy detekuje zvýšený hluk a umožní vám tak tajně zaznamenávat okolí.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.