Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Be Focused Pro – Focus Timer

Čas od času má problémy se sníženou produktivitou pravděpodobně každý. S tímto problémem naštěstí dokáže zajímavým způsobem pomoct aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vaši práci rozdělí do několika kratších intervalů. Ty jsou navíc prokládány přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete tak mrhat časem. Následně si navíc můžete prohlédnout statistiky a případně na sobě pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

eXtra Voice Recorder Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu k nativnímu Diktafonu, tak by vás mohla zaujmout aplikace eXtra Voice Recorder Pro. Tento nástroj se skvěle hodí například pro studenty, kterým umožní nejen nahrávat audio nahrávky, ale také si zapisovat poznámky, přidávat k nim fotografie a následně je s nahrávkami spojovat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Guest List Organizer Pro

Organizujete čas od času nějaké soukromé/neveřejné události, u kterých si potřebujete předem zpracovat seznam hostů? Jestli ano, mohla by vám přijít vhod aplikace Guest List Organizer Pro, s jejíž pomocí si takovéto seznamy můžete kdykoliv vytvářet. Výhodou je, že jsou automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu a můžete je také v okamžiku exportovat a sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Cloud Outliner Pro

Zakoupením aplikace Cloud Outliner Pro získáte parádní nástroj, s jehož pomocí si můžete skvěle naplánovat vaši práci. Tento program konkrétně slouží pro zapisování nejrůznějších poznámek, organizaci vašich plánů, projektů a nápadů. Všechna data se navíc automaticky synchronizují, tudíž co zapíšete na iPhonu, uvidíte ihned na Macu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Chrono Plus – Time Tracker

Aplikace Chrono Plus – Time Tracker cílí pro změnu především na freelancery, ale vhod může přijít například i studentům. Jedná se o zajímavého správce úkolů, který zároveň slouží pro monitorování času aneb jak dlouho nad daným úkolem strávíte. Díky tomu tak máte detailní přehled nad tím, kolik hodin práce jste věnovali danému projektu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

The Christmas Gift List Pro

Vánoce jsou za chvíli zase tady. Dnes se mimochodem do akce dostala vcelku zajímavá aplikace, která nese název The Christmas Gift List Pro, jejíž účel je jasný. V rámci programu si můžete vést kompletní seznam lidí, na které nesmíte zapomenout a přiřazovat k nim dárky. Výhodou je, že si kontakty můžete natahat přímo z adresáře, přiřadit k jednotlivcům rozpočet a následně mít přehled nad tím, zdali už máte danou věc objednanou, případně nachystanou, zabalenou a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Scanner Lens Pro

Hledáte nějaký nástroj, který by dokázal proměnit váš iPhone či iPad v kvalitní skener, a zároveň vám nevyhovuje nativní řešení, případně chcete něco více? V takovém případě můžeme doporučit aplikace Scanner Lens Pro, s jejíž pomocí lze rychle a jednoduše dokumenty naskenovat a lehce je upravit. Následně je možné je ihned exportovat, sdílet a mít nad nimi perfektní přehled.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.