Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Hyperforma

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přijdete na zajímavý nástroj, se kterým se dokážete skutečně pořádně nasmát. Tento program vám totiž poskytne řadu filtrů a efektů, s jejíchž pomocí můžete dodatečně upravit osoby na vašich fotografiích. Takto upravené snímky můžete ihned sdílet skrze sociální sítě.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Skywall Pro – HD+ Wallpapers

Chcete si změnit tapetu na vašem iPhonu či iPadu, ale pořád nemůžete najít tu pravou? Jestli ano, mohla by se vám zalíbit aplikace Skywall pro – HD+ Wallpapers. Nástroj totiž nabízí širokou databází perfektní obrázků přímo od samotných uživatelů, které jsou navíc rozděleny do příslušných kategorií.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

MCBackup Pro – Contacts Backup

Jak již samotný název napovídá, aplikace MCBackup pro – Contacts Backup slouží pro zálohování vašich kontaktů. Tento nástroj si navíc poradí i s jednoduchou správou, kdy zvládá jednotlivé záznamy spojovat či mazat. Hlavní funkcí každopádně zůstává schopnost celý adresář zálohovat a následně případně obnovit či sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

FoodyLife : The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Extreme Agenda

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu zapisování jednotlivých úkolů a jejich následné plánování. S tímto by vám mohla pomoct aplikace Extreme Agenda, která kombinuje schopnosti nativních Připomínek, Poznámek a Kalendáře. Poslouží vám tedy nejen pro zapisování a plánování zmiňovaných úkolů, ale i pro tvorbu nejrůznějších seznamů a řadu dalších činností.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Dnešní článek si završíme nesmírně populární hrou Escapists 2: Pocket Breakout. V této strategické simulaci se totiž spolu s vaší postavičkou ocitnete za zdmi věznice, ze které musíte utéct. Přesně proto budete muset celou operaci naplánovat, připravit se na ni a vše dělat s maximální opatrností, abyste nebyli odhaleni. Tím nejlepším pak je, že si hru můžete vychutnat v režimu kooperace s vašimi přáteli a na útěk se tak vrhnout společně.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.