Zavřít reklamu

Money Pro: Personal Finance AR, Periodic Table Chemistry 4 a Reflexes – Activities at Home. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Money Pro: Personal Finance AR

Jestliže hledáte nějaké praktické řešení, které by vám pomohlo s kontrolou vašich financí, zbystřete. Do akce opět zamířila velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance AR, do které si budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, budete pracovat s rozpočtem a naučíte se tak šetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Periodic Table Chemistry 4

Aplikace Periodic Table Chemistry 4 cílí především na žáky základních škol, studenty chemie a samouky, kteří ve zmiňovaném oboru našli zalíbení. Tento nástroj vám totiž poskytne praktickou, a především tedy interaktivní periodickou tabulku prvků, kterou si následně můžete prohlédnout přímo z vašich jablečných hodinek.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Reflexes – Activities at Home

Zajímalo vás někdy, jak jste na tom se svými reflexy? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Reflexes – Activities at Home. S pomocí tohoto nástroje se můžete v okamžiku otestovat a případně na svých reflexech zapracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.