Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

You Record Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní Diktafon, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci You Record Pro. Tento nástroj funguje prakticky stejně a může se tedy hodit například studentům, žurnalistům, historikům a ostatním. Program umí nahrávat v několika formátech, a zároveň vám poslouží jako organizér jednotlivých nahrávek.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

Flowing – Meditation in Nature

Máte problémy s usínáním nebo se sníženou produktivitou? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by se vám zalíbit aplikace Flowing – Meditation in Nature, která nabízí spoustu nahrávek přírody. Právě ty vám pomohou s relaxací a dokážou vás tak posunout vpřed.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Metadata

Aplikace Metadata vám umožní si prohlédnout takzvaná metadata neboli data o datech u vašich fotografií. Díky tomuto nástroji si tak můžete prohlédnout lokaci, kde byl snímek pořízen, použité zařízení, čas vytvoření, rozměry, DPI, velikost souboru a řadu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

System Status Pro: hw monitor

Pokud nyní hledáte nějaký praktický nástroj, s jehož pomocí byste mohli monitorovat výkon vašeho iPhonu či iPadu, tak by vám mohla přijít vhod aplikace System Status Pro: hw monitor. Tento nástroj vám dokáže poskytnout informace o procesoru, operační paměti, úložišti, baterii a využití sítě.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Poster Maker & Text over Photo

Jak již samotný název napovídá, aplikace Poster Maker & Text over Photo vám dokáže posloužit pro tvorbu nejrůznějších plakátů, log, letáků, pozvánek, prezentací a dalších grafik. K tomu nabízí více než 700 šablon, které vám s tvorbou pomohou a značně vám tak usnadní práci. Výsledek pak můžete exportovat ve formátech jako JPEG, PDF, anebo PNG.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PreSETS

Stažením aplikace PreSETS si přijdete na zajímavý nástroj, který nabízí několik stovek předpřipravených filtrů. Díky nim můžete prakticky okamžitě a jednoduše vylepšit vaše fotografie a dodat jim úplně novou podobu. Jak to celé funguje a vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Bike Baron 2

Máte rádi závodní hry a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal zabavit? V takovém případě by se vám mohla zalíbit aktuální sleva na Bike Baron 2. V této hře usednete na motocykl a vydáte se na náročné tratě, které budete muset překonat. Nebude to ale nic jednoduchého, jelikož na cestě čeká spousta překážek.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.