Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Color Wheel

Aplikace Color Wheel potěší především designéry, grafiky, vývojáře a ostatní, kteří potřebují pracovat s barvami, případně zvolit správnou barevnou kombinaci pro své projekty. Tento nástroj vám dokáže posloužit jakožto paletka, a to v hned několika barevných modelech. Jednotlivé zápisy barev v různých modelech si pak můžete uložit a okamžitě překopírovat.

  • Původní cena: ()

Qlone 3D Scanner for EDU

Jak již samotný název napovídá, aplikace Qlone 3D Scanner for EDU vám dokáže posloužit jakožto skener. Nejedná se ale jen tak o ledajaký skener. Tento nástroj totiž využívá rozšířenou realitu (AR) a konkrétně dokáže skenovat objekty ve 3D, které následně přenese do podoby digitálních 3D modelů a umožní vám si je posléze prohlédnout.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Safety Note+

Máte na vašem zařízení uloženy nějaké soukromé poznámky, u kterých si nepřejete, aby se k nim kdokoliv dostal? V takovém případě může přijít vhod aplikace Safety Note+, která tyto záznamy oddělí od nativní aplikace Poznámky a navíc je uzamkne. Díky tomu se k nim dostanete pouze po zadání hesla či biometrické autentizace prostřednictvím technologie Face/Touch ID.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

FineReader Pro: PDF Scanner

Další skener, který je dnes k dostání se slevou, je aplikace FineReader Pro: PDF Scanner. Tento nástroj je již lehce profesionálnější, čemuž napovídá i samotná cenovka. Program je totiž vybaven technologií OCR pro optické rozpoznávání znaků, což navíc zvládá ve 193 jazycích.

  • Původní cena: 1 590 Kč (749 Kč)

Simple Zazen Timer

Simple Zazen Timer je velmi šikovný časovač pro vaši meditaci, který přijde vhod nejednomu uživateli. Ve světě rostoucích složitostí je právě v jednoduchosti ta pravá krása. S elegantním designem a minimalistickým uživatelským rozhraním tato aplikace zachycuje to, o čem meditace je. Tedy klid, mír, všímavost a sebeuvědomění.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Quick Record Audio Recorder

Pokud hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní Diktafon, mohla by se vám zalíbit aplikace Quick Record Audio Recorder. Tento program taktéž slouží pro nahrávání audio nahrávek, které následně můžete jednoduše spravovat. Veškeré soubory jsou automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu, přičemž si je zároveň můžete otagovat a lépe se tak v nich vyznat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

RegEx Lab: Regular Expressions

Apliakci RegEx Lab: Regular Expressions ocení především vývojáři, kteří pracují s takzvanými regulárními výrazy neboli RegEx. Prostřednictvím tohoto nástroje si budete moci prozkoušet nejrůznější zápisy, zkontrolovat, zdali jsou vůbec validní a následně je zakomponovat do vašeho projektu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.