Zavřít reklamu

Color Wheel, ABBYY Business Card Reader Pro a Imagez. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Color Wheel

Aplikace Color Wheel primárně cílí na designéry, vývojáře, návrháře, grafiky a ostatní, kteří častokrát pracují s barvami. Tento nástroj vám totiž dokáže posloužit jakožto paleta barev, kdy si můžete snadno nakombinovat nejrůznější barvy a následně si překopírovat jejich zápis v různých modelech.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

ABBYY Business Card Reader Pro

Jste podnikatelem a během své kariéry se neustále potkáváte s novými lidmi, kteří vám předávají své vizitky? V tomto směru můžete mít za chvíli plnou peněženku různých vizitek. Aplikace ABBYY Business Card Reader Pro slouží pro skenování zmiňovaných vizitek, které si seřazené můžete prohlédnout i na vašich Apple Watch.

  • Původní cena: 1 590 Kč (749 Kč)

Imagez

Jestliže vlastníte Apple Watch Series 4 a novější, tak by vás mohla zaujmout poměrně zajímavá aplikace Imagez. Tento nástroj vám totiž v případě použití modulárního ciferníku či Infografu umožní použít komplikaci, do které si můžete vložit vaši libovolnou fotografii a mít ji tak vždy na očích. Jak to vypadá v praxi naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.