Zavřít reklamu

Pokud jste v posledních týdnech sledovali svět informačních technologií, potažmo tedy odvětví sluchátek, tak vám možná neuniklo několik spekulací o nových chystaných true-wireless sluchátkách od Beats. Dnes se ukázalo, že všechny tyto spekulace o příchodu nových sluchátek Beats byly opodstatněné – dočkali jsme se totiž představení Beats Studio Buds. Ty jsou sice aktuálně k dispozici pouze ve Spojených státech amerických a Kanadě, a to za $149.99, avšak očekává se, že za nějakou dobu dojde k jejich rozšíření a objeví se i v Evropě.

Beats Studio Buds jsou svým způsobem podobné AirPodům Pro, nemají však typický stonek, který trčí ze spodní strany. Díky tomu jsou tato sluchátka velmi kompaktní a lehké – jedno sluchátko váží pouze 5.1 gramů. K dispozici jsou celkově ve třech zbarveních – černém, bílém a červeném. Stejně jako AirPody nabízí podporu Hey Siri a bez problémů budou fungovat jak s iOS, tak i s operačním systémem Android. Jejich jednoduché vystopování v případě ztráty bude možné přes aplikaci Najít, která je k dispozici ve všech jablečných zařízeních. To, co vás zaujme asi nejvíce, je podpora aktivního tlumení hluku, společně s režimem propustnosti. Nutno podotknout, že tyto funkce nabízí z řady jablečných in-ear sluchátek pouze AirPods Pro, které oficiálně vychází na 7 290 Kč. Beats Studio Buds vychází na necelých 150 dolarů, což je v přepočtu nějakých 3 200 Kč. I když k této částce přičteme různé poplatky, tak se stále jedná o částku výrazně nižší.

Co se týče výdrže baterie, tak nové Beats Studio Buds nabízí výdrž 5 hodin v případě, že na nich budete aktivně využívat aktivní tlumení hluku či režim propustnosti, na 8 hodin se pak uživatelé dostanou, pokud tyto dvě zmíněné funkce využívat nebudou. Společně s nabíjecím pouzdrem, které pro zajímavost disponuje USB-C konektorem, pak Beats Studio Buds nabídnou až 24 hodin přehrávání. V balení těchto nových sluchátek od Beats najdete troje nástavce různých velikostí, takže si bez problémů vyberete ty, které vám budou sedět nejvíce. I přesto, že Beats Studio Buds nedisponují „stonkem“ jako AirPody, tak to neznamená, že je nebudete moci ovládat. Na obou sluchátkách jako takových se nachází fyzické tlačítko, kterým lze ovládat přehrávání a (de)aktivaci aktivního tlumení hluku či režimu propustnosti.

beats studio buds

Dnes nejčtenější

.