Zavřít reklamu

Camera X – Manual adjustments

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o kvalitní fotografie. Pokud ale hledáte nějakou zajímavou alternativu, která by vám zpřístupnila více možností, tak byste se měli přinejmenším podívat na program Camera X – Manual adjustments. Tento nástroj nabízí spoustu takzvaných živých filtrů a umožní vám jednotlivé atributy upravit dle sebe.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

i know percent

Aplikace i know percent funguje jakožto perfektní kalkulátor pro procenty, který vás navíc dokáže spoustu věcí naučit. S pomocí tohoto programu tedy můžete dle potřeby vypočítat například zvýšení/snížení procent, různě je sčítat, odčítat a nadále s nimi různě pracovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Clendar – minimal calendar

Hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní Kalendář? Jestli ano, mohla by vás zaujmout zajímavá aplikace Clendar – minimal calendar, která na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem. Program je navíc k dostání nejen pro iPhone a iPad, ale také pro Macy či Apple Watch. Jak vypadá v praxi si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Picture Collage

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace Picture Collage budete moci vytvářet nejrůznějších koláže z vašich fotografií. Tento nástroj vám pomůže přesunout vaše myšlenky do podoby již zmiňované koláže, přičemž jednotlivé snímky si navíc můžete jednoduše upravit, případně na ně aplikovat jeden z přítomných filtrů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

HUJI FILTER – Art Photo Editor

Zakoupením aplikace HUJI FILTER – Art Photo Editor si přijdete na zajímavý nástroj, s jehož pomocí můžete vašim fotografiím vdechnout úplně nový život. Tento program je totiž konkrétně nabitý nejrůznějšími filtry, které dokážou fotku patřičně změnit a celkově tak vylepšit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

LetSketch

Po delší době se v akci znovu objevila aplikace LetSketch, která potěší především výtvarníky a ostatní. Tento nástroj totiž reprezentuje mobilní skicák, do kterého si můžete načrtnout doslova cokoliv. To se dá využít nejen na skicy, ale také na zaznamenávání nejrůznějších nápadů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sleepin‘ Guy

Máte rádi zábavné hry, které zároveň patřičně procvičí vaše myšlení? Pak byste rozhodně neměli přehlédnout zajímavý titul Sleepin‘ Guy, ve kterém se ocitnete v říši snové, kde se zhostíte role příjemného chlapíka, který bohužel netuší, jak se má probudit. Přesně proto na vás čeká více než 20 unikátních úrovní a poutavý příběh.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.