Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nejnovější produkt z dílny Applu AirTag si vysloužil jedno ne příliš pozitivní prvenství. Příslušenství k AirTagu je dražší, než AirTag samotný. Pořídili jste si AirTag a rádi byste příslušenství za rozumnou cenu? Máme pro vás klíčenky na AirTag za jedinečnou cenu.

Klíčenky na AirTag v několika barevných provedeních

Pokud nechcete vyhazovat nesmyslné částky za originální klíčenky, můžete sáhnout po silikonových klíčenkách na AirTag za pár korun. Silikonové klíčenky jsou vyráběny ve dvou provedeních. S dírkou na zadní straně, aby bylo vidět gravírování, ale i bez dírky, aby se vám AirTag zbytečně nepoškrábal. AirTag do klíčenky jednoduše vložíte a pomocí pevného, ocelového kroužku připnete na batoh, klíče či peněženku.

Přední strana AirTagu s logem společnosti Apple je ale vždy nechráněna. Silikonové zpracování je velice pružné. Klíčenku je tak možné snadno ohnout a vložit do kapsy. Osobně mám dva AirTagy, jeden s gravírováním a druhý bez, takže využiji oba typy klíčenek. Pokud to máte podobně, nebojte se sáhnout po obou variantách a trochu si zaexperimentovat.

Upozornění: AirTag neslouží ke sledování lidí, ani zvířat. Někdy by se tedy hodilo klíčenku na AirTag připnout pejskovi na obojek, ale Apple tento postup rozhodně nedoporučuje.

Silikonové klíčenky na AirTag jsou k dispozici v pěti barevných provedeních. Modré, černé, červené, růžové a tmavě zelené. Můžete si tak elegantně sladit klíčenku na AirTag s barvou iPhonu či oblečení. Prohlédnutí, vyzkoušení a případné zakoupení klíčenek na AirTag je možné přímo na kamenné prodejně v Praze. Součástí balení je i ocelový kroužek.

Sleva na klíčenky pro AirTag

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je připravený speciální slevový kód. Pomocí něj je možné zakoupit klíčenku na AirTag za pouhých 159 korun. Slevový kód je možné uplatnit při objednávce v prvním kroku nákupního košíku. Jako bonus je platný i na ostatní příslušenství. Budete-li si chtít ke klíčence přihodit nějaké tvrzené sklo, nebo ochranný kryt, 20% sleva se bude vztahovat i na ně.

Slevový kód: LSA

Silikonové klíčenky na AirTag - 1

Dnes nejčtenější

.