Zavřít reklamu

Drip – Weather Widget

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu k nativnímu Počasí, mohla by vás zaujmout aplikace Drip – Weather Widget. Tento nástroj vám nabídne poměrně zajímavý widget, který si následně můžete umístit na plochu a mít tak za každé situace perfektní přehled o vývoji předpovědi počasí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Calculator – PRO

Nativní Kalkulačka je poměrně povedeným nástrojem, který se dokáže postarat o potřeby většiny uživatelů. Co když ale potřebujete něco víc? V takovém případě se nabízí aplikace Calculator – PRO, která vám umožní otevřít hned několik kalkulaček zároveň a následně s nimi pracovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Flashcards Club – Create/Share

Koncept takzvaných flashcards se těší obrovské popularitě, který je vhodný jak pro žáky základních škol, tak také pro studenty. Princip je navíc poměrně jednoduchý. Máte kartičku, na které je z jedné strany napsán například termín, zatímco na druhé straně je jeho stručná vysvětlivka. Tyto karty si můžete vytvářet v rámci aplikace Flashcards Club – Create/Share, přičemž následně je můžete i sdílet.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Sunny Sea Ocean Sleep Sounds

Trápí vás například problémy s usínáním a nyní hledáte způsob, jak byste si dokázali pomoct? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout aplikace Sunny Sea Ocean Sleep Sounds. Tento nástroj vám poskytnou bohatou knihovnu s nahrávkami zvuků od oceánu, díky čemuž můžete kdykoliv zrelaxovat, případně si pomoct se zmiňovaným usínáním.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Chess Pro – Ultimate Edition

Pokud se řadíte mezi fanoušky šachů a rádi byste si tuto hru zahráli i na vašem iPhonu či iPadu, případně byste se ji rádi naučili, tak byste se měli přinejmenším podívat na hru Chess Pro – Ultimate Edition. V tomto titulu na vás čeká řada herních režimů, spousta úrovní a ještě více zábavy.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

DayCost Pro – Personal Finance

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu mít po ruce pomocníka, který vám tento úkol značně usnadní. Tím se může stát například aplikace DayCost Pro – Personal Finance, která povede přehled nad vašimi výdaji a příjmy. Díky tomu uvidíte, za co nejvíce utrácíte a jak byste teoreticky mohli ušetřit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Cosmic Frontline AR

Po delší době do akce znovu zavítala vcelku oblíbená hra Cosmic Frontline AR, která využívá rozšířené reality. Tento titul vás konkrétně postaví do příběhu kosmických válek, kdy budete „cestovat“ napříč kosmem a bojovat s nejrůznějšími stvůrami, o kterých se vám ani nesnilo. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.