Zavřít reklamu

Records

Aplikace Records funguje jakožto osobní databáze a plánovač úkolů, s jehož pomocí si můžete rozvrhnout doslova cokoliv. Program tímto způsobem můžete použít například pro vytvoření seznamu oblíbených filmů, pro list s fakturami, zapisovat si poznámky a podobně. Jak to celé funguje a vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 379 Kč (25 Kč)

Desktop Stickers

Motivace není nikdy dost. Toho se pravděpodobně drží i vývojáři aplikace Desktop Stickers, která vám na pracovní plochu dokáže připnout nejrůznější samolepky. Konkrétně se jedná o samolepky s nejrůznějšími motivačními nápisy, díky čemuž se můžete přes den motivovat a posunout vpřed.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

PinPoint Mouse Enhancer

Pokud pracujete s větším monitorem, nebo například častokrát prezentujete, tak by se vám mohla hodit praktická aplikace PinPoint Mouse Enhancer. Tento nástroj totiž kolem vašeho kurzoru udělá poměrně dobře viditelný kruh, díky čemuž jej vždy bezproblémově najdete a uvidí jej tak i ostatní.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Batch Photo Resizer

Jak již samotný název napovídá, aplikace Batch Photo Resizer slouží pro hromadnou změnu rozměrů u vašich obrázků. To ale naštěstí není všechno. S pomocí tohoto programu nadále můžete fotky převádět napříč nejrůznějšími formáty, přejmenovávat je, a to vše hromadně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Police Stories

V akci se dnes také objevila poměrně oblíbená strategie Police Stories, ve které se zhostíte role policisty. Celá hra se ovládá pohledem shora a vždy především záleží na tom, abyste přišli s co možná nejlepší taktikou. Vaším úkolem bude zneškodňovat zločince, zachraňovat rukojmí, potýkat se se zločinem a řešit životu nebezpečné situace, a to co možná nejrychleji.

  • Původní cena: 14,99 € (7,49 €)

Dnes nejčtenější

.