Zavřít reklamu

Společnost Apple stejně jako každý rok i letos představila nové řemínky z edice Pride pro své Apple Watch. Letošní verze řemínků Apple Watch Pride Edition nyní konečně dorazila do Apple Storů. Apple tuto novinku propaguje také ve výlohách svých prodejen, stejně jako v jejích interiérech. Čím je tato edice řemínků k Apple Watch tak mimořádná, že si vysloužila tak masivní propagaci?

Zmíněné řemínky jsou prvními, jejichž balení nabízí podporu funkce Klipy aplikace. Jedná se v podstatě o kód, díky kterému budou moci snadno, rychle a dokonale sladit ciferníky Pride Woven a Nike Pride se zaplétanými řemínky Pride Edition Braided Solo Loop a Pride Edition Nike Sport Loop. Při výběru a zkoušení nové Pride edice řemínků k Apple Watch bude všem zákazníkům v Apple Storech pochopitelně k dispozici také školený personál. Ve vybraných pobočkách kamenných značkových prodejen společnosti Apple, mezi nimiž je například pobočka v návštěvnickém centru v cuperinském Apple Parku nebo třeba pobočka na newyorské Fifth Avenue se navíc kolemjdoucí i návštěvníci mohou pokochat pohledem na speciální upravené výlohy, které propagují právě zmíněnou letošní edici Pride řemínků.

Společnost Appel v souvisejícím tiskovém prohlášení uvedla, že se u nových řemínků snoubí tradiční barvy duhy s různými dalšími barvami vlajek Pride, které mají ilustrovat diverzitu napříč LGBTQ+ spektrem a historii tohoto hnutí.  Kód pro spolupráci s funkcí Klipy aplikace je skvělou a užitečnou drobností, která má potenciál rozšířit se napříč všemi produkty (nejen) od společnosti Apple – nechme se do budoucna překvapit, co vše se v souvislosti s touto funkci podaří vymyslet. Pro sladění řemínků Pride s ciferníkem Apple Watch je zapotřebí, aby iPhone a Apple Watch měla nainstalované operační systémy iOS 14.6 a watchOS 7.5. Poté stačí už jen za pomoci iPhonu naskenovat kód na vnitřní straně balení řemínku.

Dnes nejčtenější

.