Zavřít reklamu

Recolla

Starší fotografie mají své unikátní kouzlo. Jestliže se řadíte mezi jejich fanoušky, tak byste určitě neměli přehlédnout aplikaci Recolla, která nabízí řadu nejrůznějších filtrů. Vývojáři totiž zanalyzovali snímky z období 19. století a na základě těchto zkoumání vytvořili zmiňované filtry, díky kterým můžete proměnit jakýkoliv obrázek do takovéto podoby.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

It’s About Time

Stažením aplikace It’s About Time si přijdete na zajímavý nástroj, který nabízí jedinou funkci. S pomocí tohoto programu totiž váš iPhone, iPad či případně i Apple TV můžete proměnit v digitální hodiny. Následně už jen stačí nastavit, jaké barvy se budou zobrazovat a máte hotovo.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Gunslugs:Rogue Tactics

Pokud hledáte způsob, jak byste se mohli parádně zabavit, tak by vaší pozornosti určitě neměla uniknout dnešní sleva na hru Gunslugs:Rogue Tactics. V tomto titulu se totiž chvíli budete účastnit obrovských a chaotických přestřelek, zatímco se nevyhnete ani částem, kdy se budete muset nepozorovaně proplížit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Baldur’s Gate

Do akce dnes po dlouhé době opět vstoupila legendární hra Baldur’s Gate, kterou by si neměl nechat ujít žádný milovník strategií. V tomto titulu spolu s vaším hrdinou musíte za zvláštních okolností opustit váš domov, kdy se vydáte na tajuplné dobrodružství do zemí na sklonku války. Brzy ale zjistíte, že budete čelit hrozbám nepředstavitelných rozměrů. Dokážete si s nimi poradit?

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Fonts: Install New Fonts

S pomocí aplikace Fonts: Install New Fonts můžete do vašeho iPhonu či iPadu nainstalovat nová písma, a to přímo z platformy Google Fonts. Tato nová písma pak můžete používat v nejrůznějších programech jako Word, Excel, PowerPoint, Numbers, Keynote, Pages a dalších. Nechybí pak ani podpora tmavého režimu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Sun & Moon 3D Planetarium Pro

Pokud se zajímáte o astronomii a rádi byste rozšířili vaše znalosti, zbystřete. V takovém případě by se vám totiž mohla hodit aplikace Sun & Moon 3D Planetarium Pro, která nabízí řadu parádních funkcí. Nástroj totiž snímá vaši polohu a spolupracuje s rozšířenou realitou, kdy stačí fotoaparátem namířit na nebe a o zbytek se program postará za vás.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Pixel Widgets

Operační systém iOS 14 s sebou přinesl parádní možnost. Řeč je samozřejmě o widgetech, které si nyní můžete umístit na kteroukoliv plochu. Toho využívá i aplikace Pixel Widgets. Ta totiž nabízí unikátní, retro widgety v pixelové grafice, díky čemuž můžete vaší obrazovce dodat úplně odlišný nádech. Jak to vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.