Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Random Cat Wallpaper

Pokud patříte mezi milovníky koček, určitě vás potěší zkratka s názvem Random Cat Wallpaper. Jak napovídá její jméno, tato zkratka vám vždy na požádání vygeneruje náhodnou kočičí tapetu pro váš iPhone. Tapety můžete nastavit jak na uzamčenou obrazovku vašeho jablečného smartphonu, tak i na jeho plochu.

Zkratku Random Cat Wallpaper stáhnete zde.

Magic 8 Ball

Stojíte před důležitým rozhodnutím a potřebovali byste se o něm poradit s “vyšší mocí”? Zkratka s názvem Magic 8 Ball funguje jako virtuální “magická koule”, která vám bude pokládat (mnohdy zábavné) odpovědi na všechny vaše otázky. Zkratka je v angličtině, odpovědím ale jistě porozumí i ti, kteří tento jazyk příliš neovládají.

Zkratku Magic 8 Ball stáhnete zde.

Instant Reminder

Využíváte na svém iPhonu nativní aplikaci Přípomínky, ale pokud nemáte danou připomínku neustále přímo na očích, máte tendenci na ni zapomínat? Zkratka s názvem Instant Reminder vám během pár vteřin vytvoří připomínku, kterou zároveň rovnou umístí přímo na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu. Zde bude připomínka do té doby, než ji označíte jako vyřízenou.

Zkratku Instant Reminder stáhnete zde.

ST Communicator

V závěru našeho článku přijde opět řada na zkratku, která je zkrátka a jednoduše zábavná – nic víc nic méně. Pokud na svém iPhonu spustíte zkratku s názvem ST Communicator, přehraje vám známý zvuk ze Star Treku. Od stejného tvůrce pochází také zkratky Star Trek Boatswain Whistle nebo třeba Mission Impossible.

 

Zkratku ST Communicator stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.