Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách LsA opět přinášíme tipy na novinky z programové nabídky streamovací služby HBO GO. Tentokrát na HBO GO přibyly čtyři novinky včetně dlouho očekávaného speciálu Přátelé: Zase spolu.

Přátelé: Zase spolu

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Lisa Kudrowová, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitkom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawfordová, Cara Delevingneová, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kalingová, Thomas Lennon, Christina Picklesová, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheelerová, Reese Witherspoonová a Malála Júsufzajová.

Voda pro slony

Snímek Voda pro slony, natočený na motivy uznávaného bestselleru, vypráví epický příběh zakázané lásky, která se zrodí na magickém místě plném dobrodružství, zázraků a nebezpečí. Jacob, student veteriny pocházející z chudých poměrů, se zamiluje do Marleny, cirkusové hvězdy třicátých let minulého století. Společně objevují krásy světa šapitó a dohromady je svede láska a náklonnost k výjimečnému slonovi. Navzdory všem překážkám, včetně hněvu Marlenina charismatického, ale nebezpečného manžela Augusta, se Jacobovi podaří Marlenu vysvobodit z jejího nešťastného života a oba najdou lásku na celý život.

Pracující dívky

Axelle, Dominique a Conso mají jedno společné tajemství – vedou dvojí život. Setkávají se každé ráno na parkovišti, aby společně dojížděly za prací na druhé straně hranice. V belgickém bordelu se promění v Athénu, Kirké a Héru. Vydělávají si na živobytí jako prostitutky, aby ve Francii zajistily sobě a svým rodinám slušný život. Dámy poskytující rozkoš, hrdinky všedního dne – každá z žen bojuje za svou rodinu i vlastní důstojnost. Pokud se však jedna z nich ocitne v ohrožení života, musí spojit síly, aby překonaly nepřízeň osudu.

Pauza se Sam Jay

Každý týden pořádá Sam Jay ve svém bytě večírek, kde společně se svými hosty probírá nejaktuálnější témata. Sam naslouchá, učí se a klade otázky těm, kteří zastávají různé názory. Na HBO GO je v současné chvíli ke zhlédnutí první řada tohoto seriálu.

 

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.