Zavřít reklamu

Stories

Jestliže hledáte nějaký jednoduchý nástroj, s jehož pomocí byste dokázali různě upravovat fotografie, určitě by vaší pozornosti neměla uniknout aplikace Stories. S pomocí tohoto nástroje totiž budete moci vytvářet nejrůznější koláže a editovat vaše snímky. Jak to celé vypadá naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Filters for Pictures

Další aplikace, která je určena pro úpravu fotografií, je Filters for Pictures. Tento nástroj pro změnu nabízí notnou dávku nejrůznějších filtrů, s jejíchž pomocí dokáže vaše snímky proměnit do ikonické retro podoby. Z možných filtrů pak můžete určit, jak fotka bude vlastně vypadat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Crash Dive 2

Ve strategické simulaci Crash Dive 2 se zhostíte role vojáka, který převážně ovládá bitevní loď a na vodě se utkává s nejrůznějšími nepřáteli. Konkrétně na vás čeká řada nejrůznějších úkolů, kdy se budete muset vypořádat s řadou zmiňovaných nepřátel. Výhodou je, že je už jen na vás, jak moc ve hře budete agresivní a jaký styl zvolíte.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

Extreme Calendar

Jestliže hledáte vhodnou alternativu za nativní Kalendář, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikace Extreme Calendar. Tento nástroj kombinuje jednoduchý design se všemi potřebnými funkcemi a jednoduše pracuje s jednotlivými událostmi, nad kterými můžete mít perfektní přehled.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Design & Flyer Creator Pro

Jak už samotný název napovídá, s pomocí aplikace Design & Flyer Creator budete moci vytvářet nejrůznější plakáty, letáky, pozvánky, vizitky a další grafiku, a to přímo na vašem iPadu či iPhonu. K tomu je nástroj vybaven obsáhlou kolekcí kvalitně zpracovaných šablon, které vám samotnou tvorbu dokážou značně usnadnit.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

AR Throwing Simulator

Pokud hledáte nějaký zajímavý nástroj, se kterým byste si dokázali užít spoustu zábavy, tak byste rozhodně neměli promeškat dnešní akci a stáhnout si aplikaci AR Throwing Simulator, která je k dostání zcela zdarma. Program totiž využívá možností rozšířené reality, díky čemuž s jeho pomocí můžete „házet“ například bankovky, rakety, ohňostroje a řadu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Secret Elevator Remastered

Dnešní článek si završíme zajímavou aplikací. Řeč je totiž o logické hře s názvem The Secret Elevator Remastered, ve které na vás čeká spousta zvláštních záhad a hlavolamů, které budete muset postupně vyřešit. Nebude to ale tak úplně jednoduché a nejednou se ocitnete v situaci, kdy nad dalšími kroky budete váhat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.