Zavřít reklamu

Export Contacts Pro

S pomocí aplikace Export Contacts Pro můžete rychle a jednoduše exportovat vaše kontakty. Kompletní adresář tak můžete mít ve formátech pro Excel, CSV, anebo třeba vCard, díky čemuž jej můžete v okamžiku sdílet s vašimi přáteli, na starší zařízení, případně použít jen pro potřeby zálohy a následného obnovení.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Hyperforma

Po delší době do akce znovu zavítala oblíbená hra Hyperforma, která vás zanese do vzdálené budoucnosti, kde kompletní lidská civilizace vymizela a zanechala za sebou prastarou síť. Vy se proto jakožto anonymní průzkumník vydáte do temných hlubin nekonečného kyberprostoru, kde budete muset najít odpovědi na ty nejzáludnější otázky.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

The Last Roman Village

Ve strategické hře The Last Roman Village zavítáte do časů, kdy se sláva Římské říše definitivně setkává se svým zánikem. Vy přitom povedete poslední vesnici, která ještě vzdoruje nepřátelům a stále se drží při životě. Zvládnete ale zapracovat na obraně tak, abyste se vypořádali s hordami nájezdníků a zvládli tedy přežít?

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Phone Drive: File Storage Sync

Stažením aplikace phone Drive: File Storage Sync získáte zajímavý nástroj, s jehož pomocí můžete váš iPad či iPhone proměnit do podoby bezdrátového úložiště. Díky tomu se totiž dokážete připojit k Macu či počítači a procházet si soubory uložené na druhém zařízení, případně je mezi sebou kopírovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Lock’s Quest

Do akce dnes také zamířila oblíbená strategická adventura Lock’s Quest, ve které se utkáte tváří v tvář s hordou nepřátel. Vy se přitom ocitnete v roli chlapce jménem Lock, jenž se musí vypořádat s invazí nepřátel na jeho rodnou vesnici. Následně je už jen na vás, zdali dokážete přežít a tyto útoky odrazit, nebo naopak selžete.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

FlinkGolf – Scorecard

Aplikace FlinkGolf – Scorecard je primárně určena pro vášnivé hráče golfu. S pomocí tohoto nástroje si totiž celou hru můžete značně usnadnit, jelikož se o veškeré počítání postará program za vás. Do něj můžete totiž zapisovat každý jednotlivý odpal a mít tak o hře perfektní přehled. Pro maximální komfort se navíc nabízí i aplikace pro Apple Watch.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PhotoPhix

Pokud byste uvítali nějaký nástroj, který by z vašich fotografií dokázal vytvářet zajímavé koláže, případně je nějak upravoval, určitě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci PhotoPhix. S pomocí tohoto programu mimo koláží můžete obrázkům dodat okraje, textová pole, samolepky, upravit barvy, aplikovat nejrůznější filtry, případně na fotky rovnou sami kreslit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.