Zavřít reklamu

Loňský podzim byl na tiskové konference Applu opravdu bohatý a jinak tomu nemá být ani letos. Čím dál více zdrojů na sobě nezávislých leakerů totiž tvrdí, že si kalifornský gigant opět pohrává s myšlenkou uspořádání tří tiskových konferencí ke konci letoška – konkrétně pak jedné v září, jedné v říjnu a jedné v listopadu. 

Obsah prvních dvou tiskových konferencí se může ještě zamíchat v závislosti na tom, jak se bude vyvíjet celosvětová situace kolem koronaviru. Právě ten totiž přinutil v loňském roce Apple odložit odhalení jeho telefonů ze září na říjen, jelikož mu hodil vidle do jinak perfektně fungujícího systému dodavatelů. V současnosti je nicméně v plánu na září představení nových Apple Watch na iPhonů a na říjen novinky týkající se hudby a gamingu – konkrétně pak odhalení nové generace iPodu, prvního herního ovladače od Applu a možná i headsetu, který by měl cílit alespoň prozatím primárně na hráče. Poslední Keynote roku, která má být v plánu na listopad, má být jako již tradičně věnována novým Macům.

Ačkoliv nebudeme schopni podzim bohatý na Keynotes potvrdit oficiální cestou ještě pěkných pár měsíců, je vysoce pravděpodobné, že se o přípravách prezentací dozví již brzy další přesní leakeři, jejichž slova za určité potvrzení brát půjde. Přeci jen, i v předešlých letech se svými předpovědmi prezentací v naprosté většině případů strefovali, jelikož se mohou chlubit zdroji přímo z řad Applu. O něco jasněji bychom tedy mohli o Keynotes mít již relativně brzy.

Dnes nejčtenější

.