Zavřít reklamu

FreeMem

Stažením aplikace FreeMem získáte zajímavý nástroj, který vám pomůže s pročištěním operační paměti. Někdy vám totiž může klesnout výkon vašeho Macu, což je způsobeno právě zaplněnou operační pamětí. Tento program ji pak následně dokáže promazat, aniž byste museli zařízení restartovat.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)
FreeMem

AudioTunes – FLAC, APE, WMA Converter

Jestliže potřebujete jednoduchý nástroj, s jehož pomocí byste mohli převádět audio soubory napříč nejrůznějšími formáty, tak byste určitě neměli promeškat dnešní slevu na aplikaci AudioTunes – FLAC, APE, WMA Converter. Tento nástroj si rozumí se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty, konverzi zvládá i hromadně a vyznačuje se již zmiňovaným jednoduchým prostředím.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

The Sims 2: Super Collection

V akci se dnes také objevila naprostá herní legenda, tedy The Sims 2, konkrétně ve verzi Super Collection. V této hře si můžete vytvořit svého vlastního „simíka“ a kompletně ovládat jeho život, a to buďto svědomitě, nebo naopak se nabízí možnost vše zanedbat a sledovat, jak se situace bude nadále vyvíjet.

  • Původní cena: 779 Kč (379 Kč)

CoverDesk: Desktop Utility

Hodila by se vám aplikace, s jejíž pomocí byste dokázali v okamžiku skrýt všechny soubory z vaší plochy? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace CoverDesk: Desktop Utility, která si s tímto poradí pouhým kliknutím. Hodit se tak může například tvůrcům obsahu, tutoriálů, prezentujícím, studentům a ostatním.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Thief

Dnešní článek si zakončíme nesmírně oblíbenou hrou Thief, kterou můžeme sami doporučit. Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných stealth titulů, tak by vám tento skvost rozhodně neměl uniknout. Ocitnete se totiž v role samotného mistra zlodějů jménem Garrett, který se stal svědkem nevysvětlitelné události zakončené explozí. Problém je v tom, že se probudíte přesně po roce a netušíte, co se vlastně stalo. Přesně proto na vás čeká vtahující příběh plný záhad a tajemství, se kterými si budete muset poradit. Přitom ale musíte zůstat ve stínech a nevzbudit jakoukoliv pozornost.

  • Původní cena: 19,99 € (2,99 €)

Dnes nejčtenější

.