Zavřít reklamu

Fenix for Twitter

Aplikace Fenix for Twitter je primárně určena pro milovníky sociální sítě Twitter. Jedná se totiž o povedeného klienta, který veškeré příspěvky řadí chronologicky a automaticky skrývá veškerou placenou propagaci. Vše si navíc můžete přizpůsobit dle sebe a užít si Twitter bez jeho otravných algoritmů.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

FineReader Pro: PDF Scanner

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali naskenovat nějaký dokument, ale zároveň jste potřebovali i nasnímat samotný text pro následnou práci? V takovém případě vám může přijít vhod aplikace FineReader Pro: PDF Scanner, která fotoaparát zařízení promění ve skvělý skener. Výhodou je, že program nabízí OCR neboli technologii pro optické rozpoznávání znaků.

  • Původní cena: 1 590 Kč (749 Kč)

Learn Guitar App

Chtěli byste se naučit hrát na nějaký hudební nástroj a nejvíce se vám v tomto směru zamlouvá kytara? Jestli ano, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Learn Guitar App. Tento nástroj vás totiž od samotných základů provede tím, jak hrát na kytaru, nabídne vám více než 200 instruktážních videí, naučí vás jednotlivé akordy, styly a řadu dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

New Widget Photo

Skvělou novinkou loňského iOS 14 byly bezesporu widgety. Ty si díky tomu můžete umístit kdekoliv na plochu a mít tak přehled doslova nad čímkoliv. Stažením aplikace New Widget Photo získáte zajímavý nástroj, který vám zpřístupní několik různých widgetů pro zobrazení data, času, počasí, astronomie a dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

A Climate Change Simulation

Jak už samotný název napovídá, edukační aplikace A Climate Change Simulation vám dokáže zobrazit detailní simulaci změny klimatu. Konkrétně tedy zobrazuje neustále hromadění oxidu uhličité v zemské atmosféře. Prostřednictvím programu si tak můžete prohlédnout globální oteplování, případně jej zpomalit, zastavit, nebo naopak úplně otočit.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Chess Pro – Ultimate Edition

Jestliže vás baví šachy, mohla by se vám zalíbit aplikace Chess Pro – Ultimate Edition. V té si můžete zahrát kdykoliv, aniž byste se museli obtěžovat s vyskakovacími reklamami. Ocenit můžete několik herních módů včetně možnosti pro trénink, díky čemuž se můžete poměrně jednoduše zlepšovat.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Ashworld

Fanouškům akčních adventur by neměla uniknout dnešní sleva na aplikaci Ashworld. V této hře se podíváte do postapokalyptického světa, konkrétně tedy do několik set let vzdálené budoucnosti, kdy voda a jídlo jsou jedny z nejvzácnějších věcí na světě. Zároveň je území, na kterém se nacházíte, pod „nadvládou“ takzvaných Ragers. Zároveň budete čelit řadě dalších překážek, přičemž vaším úkolem bude, abyste s pomocí zbraní, aut, příslušenství a nejrůznějších materiálů vypořádali se zmiňovanými nepřáteli a dokázali přežít.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.