Zavřít reklamu

Filmphotography

Chtěli byste se začít učit fotit na klasický kinofilm, ale nevíte, kde pořádně začít? Můžete si do svého iPhonu nebo iPadu stáhnout aplikaci s názvem Filmphotography. Pokud ovládáte angličtinu, tato aplikace se pro vás stane spolehlivým a velmi obsáhlým zdrojem všech potřebných informací. Najdete zde informace o druzích fotoaparátů, filmů, parametrech focení a zkrátka o všem, co souvisí s analogovou fotografií.

  • Původní cena: 89 Kč (Zdarma)

Windy White Sleep Noise Sounds

Pokud hledáte novou aplikaci, s jejíž pomocí by se vám lépe usínalo, nebo která by vám pomohla se snáze odreagovat, můžete sáhnout po Windy White Sleep Noise Sounds. Tato aplikace vám nabídne opravdu velmi obsáhlou knihovnu různých zvuků, ze kterých si určitě vyberete ty, při kterých se vám bude nejlépe relaxovat. Na výběr máte ze zvuků přírody, přičemž si můžete do velké míry přizpůsobit přehrávání nebo třeba aktivovat časovač pro usínání.

  • Původní cena: 59 Kč (Zdarma)

Anchor Pointer Compass GPS

Aplikaci s názvem Anchor Pointer Compass GPS jistě ocení všichni, kteří svůj iPhone čas od času využívají také pro účely orientace v terénu. S pomocí této aplikace vám už nehrozí, že byste se ztratili – ať už v lese, na vesnici nebo třeba ve městě. Anchor Pointer Compass GPS vám kdykoliv a kdekoliv poskytne vše, co potřebujete ke správnému zorientování, a některé její funkce jsou k dispozici i bez nutnosti aktivního internetového připojení.

  • Původní cena: 89 Kč (49 Kč)

Recent Contacts

Aplikace s názvem Recent Contacts vám nabízí zcela nový a jiný přístup k práci s kontakty na vašem iPhonu. Nabízí pokročilé možnosti vyhledávání a třídění kontaktů, vyhledání podle parametrů jako je třeba datum přidání do seznamu, ale také statistiky, grafy, historii a další podobné užitečné informace. Recent Contacts nabízí také možnost exportu v podobě přehledné tabulky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Note +

S pomocí aplikace Safety Note + si můžete do svého iPhonu zadávat poznámky a zápisky všeho druhu, a budete mít vždy jistotu, že jsou v naprostém bezpečí. Safety Note + nabízí bohaté možnosti zamykání a zabezpečení vašich poznámek, ale také nástroje pro úpravu a přizpůsobení aplikace, podporu vyjímání, kopírování a vkládání, možnost zálohy přes iTunes nebo třeba sdílení obsahu přes Bluetooth a Wi-Fi.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.