Zavřít reklamu

Disk Diet

Pokud svůj Mac používáte delší dobu, zajisté se váš disk stihl zaplnit spoustou obsahu, který vlastně již k ničemu nepotřebujete. Aplikace s názvem Disk Diet vám pomůže bezpečně a rychle uvolnit drahocenné gigabyty na disku vašeho Macu. Disk Diet si dokáže pořídit se všemi možnými druhy obsahu od dat aplikací, přes přílohy nebo obsah mezipaměti až po nepoužité překlady a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 89 Kč (25 Kč)

Pro Paint

Pro Paint je výkonný a funkcemi nabitý editor pro vylepšování a úpravu fotografií, obrázků, vektorové grafiky a dalších souborů tohoto typu. Nabízí desítky různých filtrů, bohatou knihovnu nástrojů pro základní i pokročilejší úpravy snímků a obrázků, nástroje pro práci s velikostí, tvary nebo textem, a nabízí také podporu práci s vrstvami. Pro Paint se může také pochlubit přívětivým uživatelským rozhraním a snadnou použitelností.

  • Původní cena: 299 Kč (Zdarma)

iAudio Converter

AudioConverter je užitečný nástroj pro převod hudby pro vaše zařízení od Applu. Tato aplikace slouží zároveň jako pomůcka pro vypalování hudebních CD. Nabízí vše potřebné pro konverzi a vypalování souborů, podporu většiny běžných audio formátů, možnost automatického importu převedeného audia do iTunes nebo třeba nástroje pro extrakci zvukových stop z videí. iAudio Converter nabízí také funkci hromadných úprav.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Coffee Buzz

Uspání Macu je zajisté velmi užitečná věc, jsou ale chvíle, kdy je tato funkce naopak nežádoucí. Právě pro tyto okamžiky se vám bude hodit aplikace s názvem Coffee Buzz, ve které si můžete nastavit dočasnou deaktivaci přechodu vašeho Macu do režimu spánku, případně dočasně zrušit spuštění spořiče obrazovky. Aplikace nabízí několik různých režimů a umožňuje různá nastavení a přizpůsobení.

  • Původní cena: 29 Kč (Zdarma)

PDF Converter, Reader & Editor

Aplikace PDF Converter, Reader & Editor nabízí vše, co můžete potřebovat pro práci s PDF soubory na vašem Macu. Kromě čtení nabízí také možnost jejich úprav, funkci konverze prezentací PowerPoint na formát PDF, přidávání vodoznaku k vašim dokumentům, možnost uzamčení dokumentů a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 89 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.