Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Take a Nap

Chcete si v průběhu dne zkrátka jen tak krátce zdřímnout, a nechce se vám na vašem iPhonu nastavovat budík nebo časomíru? Můžete využít tuto jednoduchou, ale užitečnou zkratku s názvem Take a Nap. Kromě toho, že vám umožní stanovit si dobu, kdy chcete být probuzeni, vám také po dobu zdřímnutí aktivuje režim Nerušit.

Zkratku Take a Nap stáhnete zde.

Ebb for Health

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje funkce sledování cyklu, a zároveň pro tyto účely nechcete stahovat některou z aplikací třetích stran, můžeme vám rozhodně doporučit zkratku s názvem Ebb for Health. Tato zkratka vám umožní snadno, rychle a bez jakýchkoliv zbytečností navíc zadávat vše potřebné od samotného cyklu až po různé další příznaky přímo do nativního Zdraví na vašem iPhonu. Zkratka z pochopitelných důvodů vyžaduje povolení přístupu k aplikaci Zdraví.

Zkratku Ebb for Health stáhnete zde.

Screenshot Reminder

Každý z nás na iPhonu čas od času pořizuje snímky obrazovky. Screenshoty se automaticky ukládají do fotogalerie našeho iPhonu, kde je ale bohužel velmi snadné ztratit o nich přehled. Pokud chcete mít jistotu, že se váš screenshot určitě nikam neztratí, můžete využít zkratku s názvem Screenshot Reminder. S pomocí této zkratky můžete snadno a rychle pořídit snímek obrazovky, automaticky jej umístit na Imgur, vytvořit odkaz a ten poté umístit do nativních Poznámek.

Zkratku Screenshot Reminder stáhnete zde.

Guess

Zkratky pro iPhone mohou sloužit k různým účelům. Některé vám dokáží doslova zachránit život, jiné vám zase umí skvěle ulehčit nebo urychlit práci na vašem iPhonu. Existují ale také zkratky, které prostě jen slouží k zábavě a zkrácení dlouhé chvíle. Takovou zkratkou je i Guess – jedná se v podstatě o jednoduchou hru, ve které zadáte minimální a maximální číslo spolu s počtem pokusů, a poté hádáte číslo, které si váš iPhone “myslí”.

Zkratku Guess stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.