Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Potřebujete si koupit licenci na Windows 10? Pokud si například chcete postavit nový počítač, odstartovat byznys, nebo jen aktualizovat systém, Godeal24 má perfektní nabídku. Zároveň také nabízí Microsoft Office, čímž dokáže podpořit vaši produktivitu. Tyto produkty jsou ale standardně k dostání za poměrně vysoké ceny – to ale nyní neplatí!

Obchod Godeal24 odstartoval letní slevy, díky čemuž si můžete s pomocí speciálního slevového kódu pořídit Windows 10 Pro nebo Microsoft Office za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Díky těmto slevám tak máte skvělou příležitost značně ušetřit a prakticky v okamžiku vylepšit váš počítač.

letní slevy

Sleva 45 % na Windows 10 s kódem SGO45

Sleva 60 % na Microsoft Office s kódem SGO60

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Celý proces nákupu je nesmírně jednoduchý a na výběr přitom máte z hned několika platebních metod. Bezplatné doručení je pak samozřejmostí. Mějte ale na paměti, že všechny výše uvedené nabídky jsou časově i kusově omezeny, a proto byste s nákupem rozhodně neměli otálet. Pokud tedy potřebujete nějakou novou licenci, nyní máte skvělou příležitost, kterou byste si neměli nechat uniknout.

V obchodě GoDeal24.com můžete počítat jen s tím nejlepším. Takřka ihned po objednání vám licenční klíče dorazí prostřednictvím e-mailu. Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, případně byste narazili na nějaký problém, stačí se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu. V takovém případě stačí zaslat e-mail na adresu service@godeal24.com a vzápětí se vám bude někdo věnovat.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent.

Dnes nejčtenější

.