Zavřít reklamu

PDF Scanner : Portable scanner

Jestliže hledáte vhodnou alternativu k nativnímu řešení pro skenování dokumentů, tak byste se určitě měli přinejmenším podívat na aplikaci PDF Scanner : Portable scanner. Tento nástroj si poradí se zmiňovaným skenováním, přičemž výsledné dokumenty následně zpracovává ve formátu PDF či JPEG. Ty následně můžete okamžitě sdílet, případně rovnou vytisknout.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Rockout – Workout Exercises

Zdravý pohyb je pro lidské tělo nesmírně důležitý a rozhodně byste jej neměli podceňovat. S tímto vám dokáže pomoct aplikace Rockout – Workout Exercises, která vám pomůže s průběhem vašich jednotlivých workoutů, díky čemuž vám celé cvičení značně usnadní.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Blind Quest

Fanouškům RPG by určitě neměla uniknout dnešní sleva na zajímavou hru Blind Quest, ve které na vás čekají hodiny zábavy a akce. Konkrétně se jedná o takzvanou audiohru, ve které budete provázet vašeho hrdinu jménem Nathan napříč nejrůznějšími dobrodružstvími. Království totiž bylo obsazeno duchy a vy jste tím jediným, kdo hrozbu dokáže odvrátit.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

FaceStar App

Zakoupením aplikace FaceStar App si přijdete na zajímavý nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy nejen vy, ale také vaši přátelé. Program totiž použije fotografii vašeho obličeje, kterou následně dokáže vložit a „rozpohybovat“ v nejrůznějších videích. Díky tomu získáte vcelku povedené klipy.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Liftr

Další aplikace, která vám dokáže pomoct se cvičením a dostat vás tak do formy, je Liftr. Jedná se o skvělý, povedený, a především tedy jednoduchý nástroj, který slouží pro monitorování vašeho postupu. Zároveň vám dokáže vysvětlit více než 250 cviků a postará se o vedení přehledných statistik.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tales of Inca 2

Do akce také zamířila povedená strategie Tales of Inca 2, ve které se podíváte do období Incké říše. Vy přitom povedete armádu statečných bojovníků, kteří se musí vypořádat s mysteriózními silami podsvětí a zajistit své přežití. Přitom budete objevovat nová území a plnit nejrůznější úkoly.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Healthy Zing : Track calories

Jak již samotný název napovídá, aplikace Healthy Zing : Track calories slouží pro monitorování vašeho kalorického příjmu. Pokud totiž chcete například zhubnout, tak jistě víte, že je pro vás důležité mít kalorický výdej větší než příjem. Přesně tyto informace vám dokáže snadno poskytnout tento nástroj.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.