Zavřít reklamu

Magic Photo Eraser

I tu nejlepší fotografii dokáže snadno pokazit nějaký nevyžádaný objekt. Tento problém se dá naštěstí poměrně rychle vyřešit prostřednictvím aplikace Magic Photo Eraser, která úzce spolupracuje s umělou inteligencí a dokáže tyto objekty snadno a rychle odstranit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Starlight – Explore the Stars

Aplikace Starlight – Explore the Stars potěší především milovníky astronomie, kteří by rádi rozšířili svoje znalosti. Program konkrétně funguje tak, že vám stačí s iPhonem či iPadem namířit na oblohu a nástroj vám odhalí, co zmiňovaná obloha vlastně skrývá.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pixelizator

S pomocí aplikace Pixelizator můžete snadno a rychle proměnit vaše fotografie do podoby 8bitové grafiky a snímek tak kompletně „rozpixelovat.“ Výhodou navíc je, že takto nemusíte měnit celou fotku, ale pouze vybrat oblast, která se do zmiňované podoby následně promění.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Stellar Photo of the Day

Jak už samotný název napovídá, aplikace Stellar Photo of the Day vám každým dnem zobrazí novou, zajímavou fotografii s tematikou vesmíru. Každý den si tak budete moci prohlédnout další snímky, o které se postarala přímo americká vesmírná agentura NASA.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

One Click Photo Enhancer

S pomocí aplikace One Click Photo Enhancer můžete prakticky v okamžiku vylepšit vaše fotografie. Tento nástroj díky sofistikovaným algoritmům dokáže rychle zlepšit celkovou kvalitu a případně i bez ztráty kvality snímek obecně zvětšit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Video Recorder Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou alternativu k nativnímu Fotoaparátu, která by se konkrétně dokázala postarat o natáčení videa, tak byste se přinejmenším měli podívat na Video Recorder Pro. Tento nástroj totiž slouží pro zmiňované natáčení videa, přičemž vám umožní si měnit například ISO, expozici a řadu dalších.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

The Eyes of Ara

Máte rádi hry s parádní grafikou a tajuplným světem? Jestli ano, zbystřete. Do akce totiž zamířila zajímavá hra The Eyes of Ara, ve které se ponoříte do prostředí prastarého zámku, kde na vás čeká řada překážek. Konkrétně budete objevovat nejrůznější zákoutí tohoto místa, řešit hlavolamy a hlavně musíte přijít na to, co se vlastně stalo. Zámek se totiž nachází na kompletně opuštěném ostrově, kde jste uvězněni. Možná ale nejste jediní, kdo se na tomto místě nachází.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.