Zavřít reklamu

Stejně jako každý víkend vám i nyní na stránkách magazínu LsA přinášíme tipy na zajímavé zkratky pro váš iPhone. Tentokrát jsme pro vás vybrali například zkratku pro nastavení tapety, hlášení o nabití baterie, nebo třeba pro převod seznamů z Poznámek do nativních Připomínek. Odkazy na zkratky je potřeba otevřít v prohlížeči Safari na iPhonu, do kterého chcete danou zkratku nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Battery Charged

Jak název napovídá, slouží zkratka s názvem Battery Charged k tomu, aby vám odeslala notifikaci ve chvíli, kdy dojde k plnému nabití baterie vašeho iPhonu. Jedná se o jednoduchou, ale užitečnou zkratku, kterou si můžete plně přizpůsobit podle svého. Zkratka Battery Charged spolupracuje také s Apple Watch.

Zkratku Battery Charged stáhnete zde.

Notes into Reminder

Používáte na svém iPhonu jak nativní Poznámky, tak i Připomínky, a potřebovali byste občas zkombinovat funkce obou aplikací? Díky zkratce s názvem Notes into Reminder můžete jakýkoliv ze seznamů, které máte uložené v nativních Poznámkách, převést do Připomínek. Zkratka z pochopitelných důvodů vyžaduje přístup k Poznámkám a Připomínkám na vašem iPhonu.

Zkratku Notes into Reminder stáhnete zde.

Migrate Podcasts to Spotify

Vytvořili jste si v nativních Podcastech na vašem iPhonu seznamy oblíbených podcastů, ale rozhodli jste se přejít na poslech podcastů v aplikaci Spotify? Díky této zkratce si nebudete muset ve Spotify své oblíbené podcasty vyhledávat a přidávat ručně – stačí zkratku spustit, a ona vše potřebné provede spolehlivě za vás. Počítejte s tím, že v závislosti na počtu podcastů může převod zabrat nějakou dobu.

Zkratku Migrate Podcasts to Spotify stáhnete zde.

Wallpaper Choser

Rádi často měníte tapety na pozadí vašeho iPhonu, ale nechce se vám pokaždé kvůli změně tapety spouštět Nastavení, případně nativní Fotky? Díky zkratce s názvem Wallpaper Choser budete moci měnit tapetu na vašem iPhonu během několika málo vteřin. Zkratka Wallpaper Choser vyžaduje povolení přístupu k nativním Fotkám na vašem iPhonu.

Zkratku Wallpaper Choser stáhnete zde.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.